BUURbook Stevenshof

Buurtgids | welzijn, zorg of hulp
12 januari | 10:57 uur
Chantal Rijsbergen ~ Upside Down Body & Mind | eigenaar, Upside Down Body & Mind
volg buur
Online yoga en/of coaching

Zeker in de huidige tijd is het voor veel mensen moelijk om in beweging te blijven. Terwijl regelmatig sporten/bewegen, naast gezonde voeding, zo ontzettend belangrijk is. Even een moment voor jezelf creëren, naast het thuiswerken, thuisonderwijs, Thuisbezorgd....
Eigenlijk is bijna alles nu thuis. En thuis is ook vaak vol met afleiders waardoor je je sportmomentje steeds weer laat schieten.

Als jij jouw sport-/beweegmoment mist, dan kun je bij Upside Down Body & Mind ook online terecht. We geven wekelijks een aantal live lessen online, waaraan je gewoon vanuit je eigen huis (of waar dan ook) aan mee kunt doen.
Daarnaast zijn privé lessen (eveneens online) een mogelijkheid. Dan plannen we samen een geschikt moment in en is alle aandacht alleen op jouw yoga-beoefening gericht. En zodra we dan weer mogen, kun je in de lesruimte in Voorschoten terecht.

Heb jij meer behoefte aan een luisterend oor, of om weer meer gemotiveerd in het leven te staan? Of merk je dat jouw opgeruimde karakter ergens is weggeëbd? Weet je niet hoe je daar zelf weer uit komt? 
Dan kunnen we daarvoor een afspraak inplannen en kijken welke stappen je kunt zetten om jezelf weer op de been te helpen! Dat kan door wandelcoaching, maar ook hier is een online optie mogelijk.

Check de vernieuwde website om te kijken of ik degene ben waar jij je prettig bij voelt, zodat je ook echt weer in beweging komt!

lees verder